Lidt om mig og mine workshops:

At tegne og male er vidunderligt for sjælen!

Jeg tror, at vi er skabt til at skabe. Og jeg tror det er vigtigt for os at skabe noget, som ikke nødvendigvis har en værdi for andre eller en funktion, men som bare giver plads til at vende blikket indad, til at lytte til den indre hvisken, som er dig, til at glemme tiden og føle lykken over den æstetik man bringer frem. 

I vores dagligdags trummerum, hvor vi hele tiden skal præstere noget for andre, er det let at glemme, at give sig tid til dette. Når du skaber noget, starter en introspektiv proces, en proces hvor du kigger indad og mærker efter, og hvor de impulser du bombarderes med i dagligdagen finder plads i dit indres billedsprog. At gå ind i denne proces og at give det udtryk er en vigtig gave at give sig selv. 

Alle kan lære at tegne og male. Det er ligesom at læse; det er meget svært at lære selv, selvom det ikke er umuligt, men lærer du af andre hvordan, du kan bruge materialerne, vil det blive så meget nemmere og mere tilfredsstillende at gå igang. 

Det vil være mig en stor ære, at få mulighed for at dele min glæde ved at skabe med Jer og give Jer mulighed for at opleve det i Jer selv. 

Lidt om mine uddannelser: Jeg er autodidakt billedkunstner, men jeg har en professions-bachelor i pædagogik, hvor jeg skrev mit bachelorprojekt om æstetiske læreprocesser, altså om det at lære - og at lære andre at male og tegne. Jeg har også læst kunsthistorie og historie på Københavns Universitet i 3 år.

Jeg arbejdede en del år som pædagog, hvor jeg havde stort fokus på værkstedsaktiviteter, kunst og kreativitet før jeg endte med at springe ud som kunstner. Jeg har derfor både masser af erfaring med skaberprocesser selv, men også masser af erfaring med at undervise og videreformidle kunst, kreativitet og det kunstneriske håndværk. 

OBS!

Alle workshops og kurser foregår i lokalerne hos Galleri kbh kunst,  Øster Søgade 34, 1357 Kbh K. (Med mindre andet er anført)

Klik på nedenstående billeder for at læse nærmere om den enkelte workshop/kursus etc.

Ønsker du at modtage mails om kommende workshops? Tilmeld dig da venligst mit nyhedsbrev her: http://lisbeththygesen.mono.net/nyhedsbrev

Oversigt over planlagte forløb:

Tegning endagskursus:

Tegnekursus, lær at tegne, alle kan tegne, blyant, tegn, figurativ, kursus, workshop

Intro til akvarel:

Intro til akvarel, akvarel, vandfarve, teknik, workshop, kursus, hygge, polterabend, veninde, tid, lær, hvordan, maler, begynder, let øvet, let øvede, Lisbeth Thygesen, kunstner,

Akvarel endagskursus:

akvarel, lær at male, kursus, workshop, vandfarve, aquarelle, maleri, lærer, lære, kreativ